Úszás oktatás

Foglalkozásaim során szemléletem középpontjában a játékos módszerek állnak, ami a  vízhez szoktatásnál kiemelkedő szerepet kap. Hiszek abban, hogy ez a leginkább célravezető út a  gyermek víz iránti szeretete, a pozitív élmény, a sikerélmény kialakítására.Nagy figyelmet szentelek a gyermek életkorából és  aktuális érzelmeiből adódó leghatékonyabb módszereknek, mivel a cél az, hogy víz iránti szeretete egy életre megmaradjon.

Nálunk lehetőség nyílik a gyerekek korának és tudásszintjüknek megfelelő csoportba helyezése, melyet elsősorban a szülők és gyermekeik igénye szerint, és szakmai tudásom alapján határozunk meg.

Így lehetőség van arra, hogy kisebb- illetve nagyobb létszámú csoportba járjon gyermeke.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és biztos vagyok abban, hogy még számos kérdése lesz, forduljon hozzám bizalommal, hogy a lehető legjobbat válasszuk meg gyermeke számára az úszás elsajátítására.

Gyerek úszás:

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen része. A testi és lelki egészségünkre gyakorolt kedvező hatása mellett, nevelési szerepe sem elhanyagolható, továbbá programot teremthet az egész család számára.

Az egészséges életmód szemléletének kialakítását már egészen kisgyermekkorban tanácsos elkezdeni, ugyanis ha már gyerekkorban természetes, hogy rendszeresen sportolnak, a mozgásban gazdag életmód életük részévé fog válni.

Gyermekkorban a megfelelő sportág kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel. Figyelembe kell vennünk többek között gyermekünk testalkatát, természetét, érdeklődési körét.

Milyen sportok közül válogathatunk?

Általánosságban elmondható, hogy az állóképességet fejlesztő mozgásformák javítják az erőnlétet, serkentik a vérkeringést, a légzést, így például az úszás is.

Az úszás bármely életkorban végezhető sporttevékenység. Bizonyára mindenki hallott már az úgynevezett babaúszásokról,ahol már néhány hónapos kortól foglalkoznak a szakoktatók a gyerekekkel és amelynek kedvező hatása, hogy a gyermek megszokja a vízi közeget, amellett az immunrendszer ellenálló képességét növeli, javítja a mozgáskoordinációját.

Szabályos úszásoktatásra általában 4-6 éves kortól nyílik lehetőség, mikor már a gyermek megérti az utasításokat.

Az úszás az egyik legelőnyösebb mozgásforma, eredményesen korrigálja a helytelen tartást, a gerinc deformitásokat, fejleszti az állóképességet.

Úszóoktatóink

Hajdu Csilla

SBA babaúszó-oktató
+36 30 730 2250

Fogarasi Zita

Úszóoktató, masszőr
+36 70 602 1233

FIGYELEM!  – ONLINE TORNATERMI ÓRÁK! 

A technikának köszönhetően a zárva tartás ideje alatt sem kell nélkülöznötök Gerti, Anita és Csabi tornatermi óráit. November 16-tól online órákat tartanak, az alábbi időpontokban:

Gerti:  hétfőn 17.00 órától, szerdán 8.00 órától
Anita: kedden 09.00 órától, csütörtök 18.00 órától
Csabi:  hétfőn és szerdán 19.00 órától 

A bejelentkezés menete az alábbi:
Az online órákon történő részvétel költsége:  3000 Ft /hó, mellyel egy adott tréner óráin vehetsz részt.  A költséget a Fitness recepcióján lehet befizetni személyesen hétköznap 8-17 óráig.  A befizetést követően minden óra előtt kaptok egy linket az oktatótól, amivel csatlakozni tudtok az adott foglalkozásra. (Ha kérdésetek van hívjátok a recepciót: +36 46 431 745, +36 20 220 3956, vagy keressétek trénereinket.)

Hajrá! Reméljük, tetszeni fog ez az átmeneti megoldás Neked is.
A személyes találkozásig üdvözlettel: Fitness”M Wellness Club “csapata”

Kozmetikánk 8-19 órai nyitvatartással továbbra is várja vendégeit arc-,  test-  és ünnepi kezelésekkel, termékvásárlási lehetőséggel.

Információ: +36 46 431 745, +36 20 220 3956