Úszás oktatás

Foglalkozásaim során szemléletem középpontjában a játékos módszerek állnak, ami a  vízhez szoktatásnál kiemelkedő szerepet kap. Hiszek abban, hogy ez a leginkább célravezető út a  gyermek víz iránti szeretete, a pozitív élmény, a sikerélmény kialakítására.Nagy figyelmet szentelek a gyermek életkorából és  aktuális érzelmeiből adódó leghatékonyabb módszereknek, mivel a cél az, hogy víz iránti szeretete egy életre megmaradjon.

Nálunk lehetőség nyílik a gyerekek korának és tudásszintjüknek megfelelő csoportba helyezése, melyet elsősorban a szülők és gyermekeik igénye szerint, és szakmai tudásom alapján határozunk meg.

Így lehetőség van arra, hogy kisebb- illetve nagyobb létszámú csoportba járjon gyermeke.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és biztos vagyok abban, hogy még számos kérdése lesz, forduljon hozzám bizalommal, hogy a lehető legjobbat válasszuk meg gyermeke számára az úszás elsajátítására.

Gyerek úszás:

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen része. A testi és lelki egészségünkre gyakorolt kedvező hatása mellett, nevelési szerepe sem elhanyagolható, továbbá programot teremthet az egész család számára.

Az egészséges életmód szemléletének kialakítását már egészen kisgyermekkorban tanácsos elkezdeni, ugyanis ha már gyerekkorban természetes, hogy rendszeresen sportolnak, a mozgásban gazdag életmód életük részévé fog válni.

Gyermekkorban a megfelelő sportág kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel. Figyelembe kell vennünk többek között gyermekünk testalkatát, természetét, érdeklődési körét.

Milyen sportok közül válogathatunk?

Általánosságban elmondható, hogy az állóképességet fejlesztő mozgásformák javítják az erőnlétet, serkentik a vérkeringést, a légzést, így például az úszás is.

Az úszás bármely életkorban végezhető sporttevékenység. Bizonyára mindenki hallott már az úgynevezett babaúszásokról,ahol már néhány hónapos kortól foglalkoznak a szakoktatók a gyerekekkel és amelynek kedvező hatása, hogy a gyermek megszokja a vízi közeget, amellett az immunrendszer ellenálló képességét növeli, javítja a mozgáskoordinációját.

Szabályos úszásoktatásra általában 4-6 éves kortól nyílik lehetőség, mikor már a gyermek megérti az utasításokat.

Az úszás az egyik legelőnyösebb mozgásforma, eredményesen korrigálja a helytelen tartást, a gerinc deformitásokat, fejleszti az állóképességet.

Úszóoktatóink

Hajdu Csilla

SBA babaúszó-oktató
+36 30 730 2250

Fogarasi Zita

Úszóoktató, masszőr
+36 70 602 1233

KEDVES VENDÉGEINK! 

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves vendégünket, hogy a megjelenő kormánydöntéstől függően, az abban meghatározottak szerint, várhatóan ápr. 28-tól újra teljes üzemmódban működünk.

További információk: + 36 20 220 3956

FIGYELEM!

Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében üzletünk szolgáltatásait mindenki igénybe veheti, aki rendelkezik:

  • védettségi igazolvánnyal és személyazonosságának igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal (pl. személyi igazolvány, jogosítvány),
  • érvényes versenysportolói engedéllyel.

A rendelet értelmében recepciós kollégáink a High Care Cosmetics Kft., mint üzemeltető nevében  jogosultak fentebb felsorolt iratok meglétének ellenőrzésére, a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványban szereplő adatok – rögzítés nélküli – megismerésére.

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy SZÉP-kártyátok bármely zsebében lévő összeg igénybe vehető üzletünk szolgáltatásaira, illetve bérlet vásárlásra.