Személyi edzés

Edzeni egy edző partnerrel, aki ráadásul profi szakember, és egyetlen feladata, hogy motiváljon téged és segítsen elérni a kívánt eredményt? – Ez egy nagyon jó döntés. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis biztatásra, hogy belevágj egy jó kis programba, akkor a személyi edzés a legjobb választás. Az állapotfelmérésen túl összeállítjuk a személyedre szabott edzéstervet és folyamatosan nyomon követjük a „munkád”, hogy a kívánt célt a leghamarabb és legjobb eredménnyel érd el.

A foglalkozások során megtanulod használni a tested, megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését, edzéstervet kapsz, mely alapján a későbbiekben már önállóan is tökéletesen elboldogulsz.

Ha úgy érzed, hogy önállóan nem eléggé hatékonyak az edzései,  nem képes elérni a kívánt célt, fogyni vagy éppen izmosodni szeretne, úgy ajánljuk figyelmébe a különleges megoldásokat kínáló, személyre szabott edzési lehetőséget.

Biztos lehetsz benne, hogy a tréningek során a legapróbb részletekre kiterjedő figyelem útján képes leszel megvalósítani elképzeléseidet.

Személyi edzőink révén minden esetben személyre szabott megoldást kínálunk, így a rohanó élettempó mellett is jut ideje a testi erejének visszaszerzésére, fokozására.

A foglalkozások során megtanulja használni a testét, megtanulja a gyakorlatok helyes kivitelezését, edzéstervet kap, mely alapján a későbbiekben már önállóan is tökéletesen elboldogul a nehezebb feladatokkal is.

A személyi edzés az alábbi lépésekből áll:

  • első személyes találkozás, a feladatok, célok egyeztetése, a betegségek megbeszélése
  • állapotfelmérés: erő, erőállóképesség, hajlékonyság megállapítása, aktuális edzettségi szint, fittség szintjének megállapítása
  • edzések menetének megbeszélése, tervek felállítása
  • a személyi edzés folyamata
  • menetközbeni és időszakos eredmények, nehézségek megbeszélése, a terv esetleges módosítása

Bízunk benne, hogy a személyre szabott edzései révén eljutsz egy olyan szintre, amikor a hétköznapok során már hiányzik a testmozgás, s ennek a különleges érzésnek Te is megtalálod a tökéletes  módját.

Személyi edzőink

Kovács Anita

Személyi edző, aerobic oktató
+36 20 454 9898

Matulay Gertrud

Személyi edző, aerobic oktató, DSGM
+36 30 350 4003

FIGYELEM!  – ONLINE TORNATERMI ÓRÁK! 

A technikának köszönhetően a zárva tartás ideje alatt sem kell nélkülöznötök Gerti, Anita és Csabi tornatermi óráit. November 16-tól online órákat tartanak, az alábbi időpontokban:

Gerti:  hétfőn 17.00 órától, szerdán 8.00 órától
Anita: kedden 09.00 órától, csütörtök 18.00 órától
Csabi:  hétfőn és szerdán 19.00 órától 

A bejelentkezés menete az alábbi:
Az online órákon történő részvétel költsége:  3000 Ft /hó, mellyel egy adott tréner óráin vehetsz részt.  A költséget a Fitness recepcióján lehet befizetni személyesen hétköznap 8-17 óráig.  A befizetést követően minden óra előtt kaptok egy linket az oktatótól, amivel csatlakozni tudtok az adott foglalkozásra. (Ha kérdésetek van hívjátok a recepciót: +36 46 431 745, +36 20 220 3956, vagy keressétek trénereinket.)

Hajrá! Reméljük, tetszeni fog ez az átmeneti megoldás Neked is.
A személyes találkozásig üdvözlettel: Fitness”M Wellness Club “csapata”

Kozmetikánk 8-19 órai nyitvatartással továbbra is várja vendégeit arc-,  test-  és ünnepi kezelésekkel, termékvásárlási lehetőséggel.

Információ: +36 46 431 745, +36 20 220 3956