Fitness

FITNESS TEREM

Edzőtermünkben a kiváló minőségű Life Fitness® lapsúlyos komplex gépekkel találkozhatsz. Valamennyi izomcsoportra van speciális gépünk. Ezek a gépek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek biztosítják az ízületek károsítása nélküli erőfejlesztést, az egyéni testmagasságnak, edzettségi szintnek megfelelő beállításokat. Minden egyes gépen fel van tüntetve a gyakorlat helyes végrehajtása és azok az izomcsoportok, melyeket leginkább edz az adott gép.

Minden edzés megkezdésekor ügyelni kell a fokozatosságra! Ha segítségre van szükséged, keresd személyi edző kollégáinkat!

Ha szívesebben edzel súlyokkal, elkülönítettünk egy területet, ahol  egyaránt megtalálhatod  az egykezes és kétkezes súlyzók is.

Választhatsz a  versenyrúd és a hagyományos, véknyabb rúd között a kompatibilis tárcsákkal, valamint rendelkezünk kettlebel súlyzókkal is.

CARDIO PARK

Cardio hatású gépeinket úgy csoportosítottuk, hogy egyaránt megfeleljen a rehabilitáció, prevenció, edzettség és a testsúlycsökkentés követelményeinek. A jól bevált Techno Gym gépparkunk mellett Concept evezőpadunk és Vibrafit® vibrációs tréner készülékünk is a rendelkezésedre áll.

A hölgyek számára ajánljuk azt a cardio gép kombinációt, mely kiemelten hat az un. kritikus területekre, mint a comb, csípő, fenék: hegymászó gép, egyéni lépéshosszhoz igazodó elliptikus tréner, Exciote Wave oldal irányba taposó gép.

Különlegessége szalonunknak, hogy a fogyás meggyorsítása, a bőr feszesítése terén egyedülálló Vacustyler® vákuumterápiás készülékkel is kombinálhatóak a cardio gépek, így hatásuk megsokszorozódik.

Természetesen a hegymenetre és lejtmenetre is beállítható futópadokkal, step géppel, háttámlás és spinnigre is alkalmas kerékpárokkal is kiegészítheted az edzettséged fokozását.

Különlegességnek számít a karral mozgatható cardio készülék, mely a kar és vállöv izmainak tartós megmozgatásával a háton megjelenő un. „szárnyacskák” eltüntetésében játszik hatékony szerepet.

KEDVES VENDÉGEINK! 

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves vendégünket, hogy a megjelenő kormánydöntéstől függően, az abban meghatározottak szerint, várhatóan ápr. 28-tól újra teljes üzemmódban működünk.

További információk: + 36 20 220 3956

FIGYELEM!

Az érvényben lévő kormányrendelet értelmében üzletünk szolgáltatásait mindenki igénybe veheti, aki rendelkezik:

  • védettségi igazolvánnyal és személyazonosságának igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal (pl. személyi igazolvány, jogosítvány),
  • érvényes versenysportolói engedéllyel.

A rendelet értelmében recepciós kollégáink a High Care Cosmetics Kft., mint üzemeltető nevében  jogosultak fentebb felsorolt iratok meglétének ellenőrzésére, a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványban szereplő adatok – rögzítés nélküli – megismerésére.

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy SZÉP-kártyátok bármely zsebében lévő összeg igénybe vehető üzletünk szolgáltatásaira, illetve bérlet vásárlásra.